Angst kan je leven redden, maar het kan het ook echt verpesten. Angst kan je ziek maken, je immobiliseren. Angst om alleen te zijn, gekwetst te worden, niet te voldoen aan de verwachtingen van anderen… Vaak ligt de oorsprong van deze angsten in je prille kindertijd. Angst die toen misschien nodig was, is dat nu, voor jou als volwassene, wellicht niet meer. Maar hij zit wel heel diep verankerd in je wezen, tot in de celkern.

Tijdens een cranio-sessie kunnen we op een heel respectvolle manier contact maken met het kleine kind in ons en vragen waar het zo angstig voor is. Samen kijken we dan of het gevaar nu nog aanwezig is en we er als volwassene anders naar kunnen kijken. Als we het kleine kind gerust kunnen stellen, zullen we ook als volwassene op een minder angstige manier in het leven kunnen staan.

Hartegroet,

Daniëlle